Navigatie

Wat zijn de verzendkosten? 
De verzendkosten zijn helemaal gratis!

Wat is de levertijd?
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld & betaald? Dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog! Als de postbode meewerkt, heb je jouw nieuwe Originals de volgende dag al in huis! In het weekend worden er geen pakketjes verzonden. Alle bestellingen die geplaatst zijn op vrijdag na 16.00 uur, zaterdag & zondag, worden op maandag verzonden.

Wie bezorgt mijn bestelling?  
Alle pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd door PostNL. Zodra wij jouw pakket hebben verzonden, sturen wij je een verzendbevestiging. De dag waarop het pakket bij je wordt afgeleverd, stuurt PostNL je vervolgens een e-mail met daarin een track & trace code en het tijdvak waarin het pakket zal worden bezorgd.

Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje aangeboden bij de buren. Je ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wil je niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Geef dit dan tijdens het bestelproces in het veld “opmerkingen” aan. Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer je liever niet hebt dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, probeert de postbode het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, dan kun je het pakketje binnen 3 weken op het postkantoor afhalen. 

© 2016 - 2018 RendezVous Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel